Nosaltres

demo-attachment-1245-Mask-Group-43@2x

Qui Som

BAESTRA Estudio Formación SL

c/Bisbe Sivilla, 30 b08022 Barcelona

El nom comercial del nostre Centre de Formació és SABERIS i està ubicat a dalt de tot de Barcelona, ​​al barri de Sant Gervasi-Bonanova, molt a prop de la mateixa Plaça Bonanova.

Una zona d'elevat perfil estudiantil, tenim al voltant molts col·legis i centre formatius de renom.
Les nostres instal·lacions són a peu de carrer, totalment accessibles per a persones amb mobilitat reduïda i amb totes les nostres aules amb llum natural.

Amb la ferma vocació d’impulsar el coneixement, aprenentatge i desenvolupament de persones, des de directius, professionals, estudiants; tots ells motors actius de la nostra societat.

EL GRUP BAESTRA FORMACIÓ, està format per un equip de persones apassionades pel seu treball, amb una àmplia i contrastada experiència formativa i professional.

Constituït i dirigit per professionals amb més de 30 anys dexperiència en àrees de Gestió Empresarial i Gestió de Persones. Directius en organitzacions nacionals i internacionals i professors a diferents universitats, escoles de negoci i institucions acadèmiques oficials i privades de formació.

Les nostresinstal·lacions

Disposem de quatre aules totalment preparades i adaptades per a tot tipus de docència, amb pissarres, projector, TV, paperògraf, ordinadors portàtils per a formador i participants, etc.

Disposem també d´un despatx de direcció, zona de descans i sala de professors, a més d´una àmplia recepció i banys adaptats.

Aula 1
60
m2
Aula 2
22
m2
Aula 3
22
m2
Aula 4
30
m2